luni, 10 septembrie 2012

Blogul investitorforex.blogspot.com abordeaza orice subiect in domeniul financiar

  Dupa cum scrie si in titlu, incepand de astazi 10 septembrie 2012 m-am hotarat sa postez pe blog orice informatie despre care am cunostinte din domeniul banilor.

Deocamdata, nu sunt un consilier financiar cu acte in regula, calificat sa ofer sfaturi in acest domeniu, insa datorita experientei pe care o acumulez zilnic ma determina sa postez pe blog informatii la care te invit, stimate cititor, sa participi cu comentarii, completari si orice alta forma de feed-back pe care doresti sa o folosesti.

Astfel ca, incepand de azi o sa scriu articole despre economie, in general, cu legatura in urmatoarele ramuri :
- finante/banci/credite/economisire
-asigurari
-investitii/afaceri

Sper ca ceea ce scriu sa te ajute si te incurajez sa faci acelasi lucru, sa deschizi un blog si sa-ti scrii experientele pe care le vei avea pe parcursul timpului.

Pentru mine, acest blog este ca o agenda publica peste care ma intorc si citesc sa vad cum gandeam la un moment dat, iar faptul ca imi exprim ideile public are scopul de a ajuta si alte persoane sa inteleaga mai bine subiectele interesante din lumea finantelor.

Poate te intrebi, de ce sunt atat de axat pe acest domeniu, al banilor?

Ei bine, sa stii ca pentru mine banii nu sunt o obsesie, ci consider ca banii sunt doar un lucru pe care il folosim zilnic si pe care doresc sa-l intelegem mai bine.
O abordare mai interesanta si mai detaliata despre bani o puteti gasi in cartea " Iesi din labirint " scrisa de Luca Dezmir, cel care a elaborat si "testul de prosperitate" pe care il gasesti AICI .

Dupa cum observi, imi mentin atitudinea pozitiva fata de educatie si te indem sa citesti cat mai multe carti si articole despre bani daca vrei sa le afli secretele. La fel voi face si eu :) .

Iti doresc spor la citit si te astept cu un comentariu.

Cu stima,
Dan .




Niciun comentariu: