joi, 23 august 2012

Cat de moral este trading-ul ?

Am cautat un raspuns la o intrebare pe care am mai auzit-o despre tranzactionare : " Ce reprezinta tranzactionarea pe pietele financiare si ce folos se aduce celor din jur prin tranzactionare?"

Astfel ca am gasit cateva raspunsuri intr-un articol scris de Joe Ross, o personalitate importanta in industria educatiei in domeniul trading-ului .

Joe Ross considera ca trading-ul este un business, dar anumite parti ale acestei afaceri, cum este "day trading"/ tranzactionarea zilnica, sunt parti din afacere carora le lipseste esentialul , in sensul ca day trading-ul si scalping-ul nu il ajuta pe individ sa contribuie la dezvoltarea societatii in care traieste.

Cometariile sale nu se referea la cei care intradevar folosesc pietele financiare pentru scopul pentru care au fost ele create - cei care sunt producatori si comercianti care folosesc pietele pentru hedging si nici pentru acei speculatori care mentin deschise pozitii pe termen lung oferind , astfel, lichiditate pietelor. El se refera doar la cei care "speculeaza prosteste" (traducere aproximativa) in pietele financiare, cunoscand putin, sau aproape nimic despre dinamica pietelor si despre adevaratul scop al speculatiilor.

Te invit sa citesti mai multe idei pe aceasta tema pe link-ul de mai jos:

http://www.tradingeducators.com/spiritual_side_of_trading/morality.htm

Sper sa-ti foloseasca acest articol si astept intr-un comentariu parerea ta despre trading si cum crezi tu ca ar trebui abordata aceasta activitate.

 http://www.tradingeducators.com/spiritual_side_of_trading/morality.htm

Spor la citit!






Niciun comentariu: