joi, 27 septembrie 2012

Importanta intalnirilor organizate intre traderi

Ieri, 26 sept. 2012 am particpat la un seminar despre trading in Brasov, seminar sustinut de domnul Mircea Bota in colaborare cu firma de brokeraj XTB .

Evenimentul s-a numit XTB Trade&Coffee la Brasov , iar subiectul principal a fost prezentarea strategiei de tranzactionare bazata pe actiunea pretului ; este vorba de o strategie foarte simpla si foarte eficienta pe care o voi aprofunda in perioada urmatoare si pe care o voi testa pe contul de tranzactionare.

Discutille despre trading din aceasta intalnire trebuie sa recunosc ca au fost foarte interesante, am luat contact cu informatii noi pentru mine, iar faptul ca ne-am strans in acelasi loc mai multi traderi a creat o atmosfera plina de optimism, motivatie si energie ... bine, recunosc, boost-ul de energie simtit de mine este posbil sa fi provenit si de la cafeaua oferita de gazda, cafea care a fost foarte buna si care ma tine treaz la ora asta :D ( 3 dimineata ) .

Asadar, pe langa faptul ca am discutat lucruri interesante despre trading, eu m-am bucurat mult ca am intrat in contact cu un grup de oameni care au aceeasi pasiune si care fac tot posibilul sa invete unul de la altul, ceea ce e foarte important.

Cum am spus, mi-a placut foarte mult si astept ca sa se repete intalnirile de genul acesta si sper ca si alti brokeri sa urmeze exemplul celor de la XTB .

Stiu ca nu toti broker-ii investesc in marketing si publicitate, dar sincer sa fiu nu cred ca astfel de intalniri costa foarte mult, insa impresia pe care o lasa o astfel de intalnire este de mare efect, ceea ce merita fructificat la maxim .

Sper sa fim sanatosi si sa mai participam cu totii la astfel de seminarii, iar pe viitor sper sa se organizeze mai des.

Pe viitor o sa tin minte sa promovez mai mult acest gen de evenimente si sa invit pe toata lumea dornica sa participe la asa ceva :) .

Daca si in orasul tau vor avea loc astfel de seminarii, sfatul meu este sa mergi fara ezitare . Merita. :)

Succes!
Trimiteți un comentariu