joi, 25 octombrie 2012

Idei despre cum sa faci rost de bani ca sa incepi sa tranzactionezi pe real

Salutare si bine ai venit pe acest site !

In acest articol o sa-ti spun o idee despre cum sa faci rost de banii necesari pentru a avea un cont de tranzactionare .

Ideea este simpla si eficienta, iar daca ai rabdare cu tine, poti sa faci acest lucru destul de usor. Important este sa ai asteptari realiste si sa abordezi acest lucru ca pe o activitate pe termen lung.

Stiu ca toti ne dorim ca lucrurile sa se intample cat mai repede cu putinta, insa este o vorba : "Este mai bine ca un lucru sa se intample mai tarziu, decat prea devreme. " . Pentru ca daca un lucru ni se intampla prea devreme, riscam sa esuam din cauza lipsei de experienta  . Asa ca este mai folositor un lucru obtinut cu rabdare, dar care va rezista mai mult timp, decat sa avem  acces la ceva prea maret pentru capacitatea noastra de a gestiona acel ceva . :)

Ok. Sa trec la subiectul principal al acestui articol.

Ideea este urmatoarea:

Sa zicem ca vrei sa ai un cont de tranzactionare la Forex, dar inca nu ai banii necesari ca sa incepi activitatea de trading...
Nu-i nimic; cu rabdare vei rezolva acest lucru .

In primul rand, trebuie sa stii ca orice afacere se construieste in timp.

 Asadar, daca vrei sa incepi aceasta afacere trebuie sa continui sa faci ce ai facut pana acum ca sa obtii bani, iar daca ai un job, sfatul meu este sa nu renunti la acel job. Poti face trading in paralel cu job-ul, pentru ca trading-ul poate fi facut destul de eficient chiar si  in maxim 2-3 ore pe zi .


 Exerseaza pe demo minim 6 luni, timp de o ora pe zi, pe un grafic Daily, iar o ora pe zi citeste o carte despre trading.


In acest timp, continui sa muncesti la job-ul pe care il ai si iti cauti un broker in care ai incredere si iti deschizi un cont real micro.
 Apoi, faci o prima depunere in acel cont, sa zicem 50$ (pentru asta, cauti un broker care sa iti permita deschiderea unui cont atat de mic) .

Sfatul cel mai important : dupa ce ai vazut banii in cont NU EXECUTI NICI O TRANZACTIE pe acel micro-cont real . De ce? Pentru ca este un cont foarte mic pe care vei risca sa-l distrugi foarte repede.

Insa, ce vei face in continuare? Simplu . Astepti urmatorul salar si mai faci o alimentare in acel cont de tranzactionare, tot cu o suma pe care ti-o permiti, sa zicem 50$ ( am luat ca exemplu aceasta cifra pentru ca mi se pare a fi o suma pe care o poate economisi lunar oricine are un job) .

Cum am spus, construirea acestui cont va dura si trebuie sa ai rabdare, dar sunt sigur ca vei reusi sa pui deoparte in acest fel o suma de bani care sa-ti permita sa tranzactionezi eficient .

Sa spunem ca intr-un an de zile ai reusit sa aduni in cont 500 de dolari . Este o suma mica pentru un cont de tranzactionare, dar totusi este ceva, mai bine decat nimic . Iar cel mai important este ca sunt bani stransi de tine, nu imprumutati sau pregatiti pentru altceva ci sunt strict disponibili pentru a tranzactiona.

Astfel, cu aceasta suma si dupa atat timp de studiat si practicat pe demo, poti incepe sa tranzactionezi si pe real .

Pe mai departe, ramane la cunostinta ta cum o sa tranzactionezi si cat profit o sa faci. Dar cel mai important este ca ai avut rabdare sa construiesti un astfel de cont si nu ai intrat cu capul inainte in aceasta afacere, cum fac altii care imprumuta bani sa-i tranzactioneze la bursa . In trading nu trebuie sa tranzactionezi bani "speriati" - aceasta e vorba traderilor americani :) .

Iti doresc mult succes si sper ca sa te ajute acest articol!






2 comentarii:

Pescuieste Reclama GRATIS spunea...

iti recomand

zinica spunea...

am vazut pe un blog un video cum un german face din 1000$ 2000000 , e posibil asa ceva , filmuletul lam vazut pe http://strategiamea.blogspot.com/ pe la sfirsit de pagina