vineri, 16 august 2013

EURO a incheiat saptamana in crestere in raport cu moneda LEU

Moneda unica (EURO) a inregistrat o crestere de 0.53% in aceasta saptamana fata de Leu , astfel ca pretul perechii valutare EUR/RON in ziua de vineri 16.08.2013 s-a oprit la valoarea de 4.4467 asta dupa ce joi a atins zona de rezistenta de la 4.4680 .



Presiunea de cumparare ramane neschimbata cu toate ca pretul este posibil sa faca o corectie in perioada urmatoare ca urmare a aparitiei unei formatiuni de tip Ross hook (RH) care a marcat un nou ”high” (nivel de crestere) la 4.4680 fapt ce arata ca noul trend UP inceput in 26 iulie ramane intact.

Deoarece Banca Nationala a Romaniei a coborat dobanda de referinta, scaderea pretului monedei nationale are o explicatie, iar pe viitor ma astept la noi cresteri a Euro in raport cu Leu.

Sper ca tu, stimate cititor, ai fost un speculator inspirat si ai cumparat Euro ca sa ii pui deoparte pentru perioada cand EUR/RON se va apropia de nivelul de 5 Lei pentru un Euro :) ... este chestiune de timp pana cand se va ajunge si la acel nivel, chiar daca vor mai aparea fluctuatii sus-jos in viitorul apropiat.

Pana una-alta, iti pun un grafic si te indemn sa inveti sa ”citesti” un grafic de pret pentru ca toata informatia necesara trading-ului eficient este inclusa in acesta.

Iti doresc mult spor in tot ce faci si sper sa devii un trader profitabil.

Niciun comentariu: